Повече за НИКИ КОМЕРС

„ЕС Н КОМЕРС“ ООД е семейна фирма от град Плевен, развиваща се в сектора на бързооборотни хранителни стоки, известна с името НИКИ КОМЕРС вече над 30 години. От 2017 година насам сме вносител и дистрибутор на хранителни продукти от Европа и Турция. Разполагаме с два фирмени магазина в град Плевен, както и топла точка за бързо хранене. От 2023 година имаме собствен производствен цех за висококачествени месни продукти с името „ГРИВНИК“, както и разработваме свои собствени млечни брандове под името „ВЕНЕЦА“ и „НИКИ МИЛК“.  Ники Комерс се развива много динамично в различни сфери на бизнеса.

 

Ники Комерс има над 160 служители и над 2000 лоялни клиенти. Разполагаме със собствена складова база с големина от 3000 кв.м. Локацията на града позволява ежедневно обслужване на клиентите ни в централна Северна България както и на партньорите ни в цялата страна.

 

Държим нашите клиенти да получават най-доброто обслужване, коректност, професионално отношение и висококачествени продукти. За нас е важно да бъдем лоялни и да изградим доверие в нашите партньори. Уверени сме, че качеството на храната е от значение за здравето и за пълноценен живот, затова се стремим да се развиваме точно в тази насока.

 

Като една бързо развиваща се компания, ние вярваме, че всеки един от нашите служители трябва да получи уважение и шанс за професионална реализация в различни сфери на бизнеса. За нас е важно да оценим труда, идеите и амбициите на всеки наш служител. Във фирмата имаме ценни кадри, които са с нас от самото начало. Оценяваме високо силата да носиш отговорност, да управляваш хора и да създадеш екип.  За нас е важно и личното развитие на всеки, като смятаме, че техните и нашите амбиции и мечти, могат да работят заедно и да изградим бъдещето си съвместно.


В една динамична среда, пълна с много възможности за развитие, ние вярваме, че хората с които работим, са най-ценната движеща сила в бизнеса. За нас е мисия да се стремим да бъдем най-добрия работодател, защото по този начин изграждаме перфектния екип.

Vivamus posuere aliquam mi quis vulputate.

leaf

Phasellus ultrices rutrum ex ut tempus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam mattis euismod tortor eu mattis.

package

Vivamus posuere aliquam mi quis vulputate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris enim velit, eleifend quis sapien in, ultricies efficitur est.

delivery

Integer volutpat efficitur tellus vel tempus.

In mattis felis sit amet mauris mattis, ut fermentum eros sollicitudin. Morbi consectetur.

Складова база

Магазини

Скара

0

Търси продукт

Back to Top
Продуктът е добавен в количката